Garage & carport

Till föreningen hör 17 garage och 20 carportplatser med elplint. En garageplats kostar för närvarande 330-520 kronor per månad (beroende på storlek) och en carportplats 300 kronor per månad.

Översikt parkeringsplatser och garage (pdf)

Frågor och köplats

Kontakta förvaltare Chariton Amanatidis om du har frågor om garage/carport eller om du vill ställa dig i kö. När en plats sedan blir ledig kontaktar Chariton dig. Efter att du fått erbjudande om plats har du två veckor på sig att tacka ja eller avböja, därefter går erbjudandet till nästa person på kölistan.

Du når Chariton på telefon 018-18 01 21, 08.00-16.00, eller via e-post chariton.amanatidis@hsb.se

Regler för garage

Det är inte tillåtet att använda utrymmet framför garagen som parkeringsplats. Hyr du ett garage får du parkera inne i garaget. Det är heller inte tillåtet att enbart använda garaget som förråd.

Andra parkeringsmöjligheter

Vill du parkera utomhus eller har flera bilar hänvisar vi till någon av de närliggande gator där det är tillåtet att parkera, samt till anvisade parkeringsplatser.

I mars 2018 infördes parkeringsavgifter i vår del av Fålhagen som tillhör parkeringsområde D och E. Mer information om parkeringsavgifterna finns hos Uppsala kommun. Med ett boendeparkeringstillstånd får du parkera under en längre tid och betala lägre avgift.